NYE IDEER NYE PROJEKTER

I 2020 begyndte jeg at arbejde med design af sæbeskåle i keramik. Mit mål var et personligt ønske om at gøre håndvask til sanselig og hygiejnisk oplevelse.

De første forsøg var mange, men jeg havde en fest med at lave keramik under corona nedlukningen. Senere blev jeg nærmest besat af tanken om, at skabe et produkt der kan holde sæben tør og lækker og som kan stå og se smuk ud samtidig.

Jeg har nu indrettet et keramikværksted og kan så småt begynde at producere det første og foreløbig eneste design i serien. Min ovn ankom i august. Den videnskab og det know how der ligger bag hele glasur arbejdet har jeg kæmpe respekt for. Der ligger så mange forsøg og tests foran, som jeg glæder mig til at kaste mig over. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *